Roparun Popfestival Zutphen Steunen van het goede doel was nog nooit zo leuk!

Zaterdag 30 maart aanstaande vindt de vijfde editie van het Roparun Popfestival plaats, in zalencentrum Fort Bronsbergen te Zutphen. Dit gezellige benefiet festival, dat georganiseerd wordt door Roparun Team Zutphen, viert die avond haar lustrum en nodigt iedereen uit dit muzikale feest mee te komen vieren.“De totale inzet en diverse bijdragen van de meewerkende partijen is geheel belangeloos en daar zijn wij iedereen zeer dankbaar voor! Daardoor zal de totale opbrengst ten goede komen aan stichting Roparun,” aldus de organisatie. “Iedere bezoeker steunt met zijn of haar komst dit mooie doel en zal worden beloond met een geweldige avond vol live muziek.”
Het festival presenteert traditioneel een indrukwekkende line-Up. Dit jaar zijn geprogrammeerd;

JUST JO – Pop/Rock & Soul, met Power en Energie!
EASTWOOD – Prettige Pop-covers en het publiek feest mee.
HARDKOOR – Ierse en Schotse levensliederen door échte mannen uit Brummen.
MASTERS OF SPAM – Hits uit vervlogen tijden, met ronkende gitaren en vette knipoog!
KUNG FOO – Foo Fighters & Pearl Jam tribute band, kwaliteit zoals het hoort.

Toegangskaarten bestel je voor slechts 6 euro, digitaal via www.RoparunTeamZutphen.nl Tevens zijn de kaarten verkrijgbaar bij Fort Bronsbergen of bij één van de leden van Team Zutphen. Voor meer informatie, zie; www.facebook.com/teamzutphen of www.facebook.com/roparunfestival Aan de kassa wordt die avond een toegangsprijs van € 7,50 gehanteerd.

Naast de muzikale bijdrage, wordt het evenement mede mogelijk gemaakt door Fort Bronsbergen, die zowel de locatie, als een deel van de drankomzet beschikbaar stelt. T-Sound Productions en Music United Studio’s verzorgen wederom geheel belangeloos de technische productie. Tripo Verhuur, Dex partyrent en Hilarius, tot slot zijn de sponsoren die respectievelijk het podium, de aankleding en het drukwerk verzorgen.
Wat is de Roparun?

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer vanuit Parijs en Hamburg naar Rotterdam, waarbij een groot aantal teams, waaronder Team Zutphen, een sportieve prestatie leveren. Daarmee wordt geld ingezameld voor mensen met kanker. Voor de deelnemers is het een waar avontuur voor het leven, met een gemeenschappelijk motto;
“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.”

Kom allemaal naar het Roparun Popfestival Zutphen,
want steunen van het goede doel was nog nooit zo leuk!

Klik hier voor de Poster Roparun Popfestival Zutphen 2019