Run for KiKa Estafette 2017 gaat van start

Meer dan 140 deelnemers rennen van Groningen naar Utrecht voor kinderen met kanker

Run For KiKa
Groningen, 31 augustus – Morgen gaat alweer de tweede editie van Run for KiKa Estafette van start vanaf de Campinglaan in Groningen. Meer dan 140 deelnemers zullen binnen 3 dagen van Groningen naar Utrecht rennen om zo geld in te zamelen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Voor aanvang van het evenement hebben de runners al ruim €180.000,- opgehaald.
Onderzoek naar kinderkanker

De deelnemers zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest met de voorbereidingen op Run for KiKa Estafette. Naast het leveren van een sportieve teamprestatie, hebben de deelnemers bijna €1.300,- euro aan sponsorgeld per persoon opgehaald. ‘Een geweldige prestatie’, aldus organisator Noor Gerrits. ‘Alleen samen helpen we kinderkanker de wereld uit’.
Finish na 285 KM
Aanstaande zondag 3 september worden de deelnemers onthaald op het finishterrein in de Botanische Tuinen in Utrecht. De teams hebben dan ruim 285 kilometer afgelegd. De oprichter van KiKa, Frits Hirschstein, komt de medailles aan de deelnemers uitreiken. Met de bekendmaking van het voorlopige eindbedrag aan KiKa wordt Run for KiKa Estafette in stijl afgesloten.
Over Run for KiKa Estafette

Run for KiKa Estafette is een geweldige hardloopuitdaging voor bedrijventeams en/of vriendenteams. Teams lopen van 1 tot en met 3 september in estafettevorm van de start in Groningen naar de finish nabij het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. Met als doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor KiKa.