Run for KiKa Estafette 2019: Loop in estafettevorm 3 marathons in 3 dagen

Amsterdam, 18 januari 2019 – Help jij kinderkanker de wereld uit? Ga dan dit jaar de ultieme teamprestatie voor beginnende en ervaren hardlopers aan. Want dat is Run for KiKa Estafette 2019! Loop van 30 augustus t/m 1 september in estafettevorm 3 marathons in 3 dagen. In een team met familie, vrienden of collega’s.

Hardlopen om zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden voor kinderen met kanker. Dat is waar de KiKa-estafettelopers het allemaal voor doen. Afgelopen jaar heeft Run for KiKa Estafette een geweldig bedrag opgehaald van €225.000,-. Maar we zijn er nog lang niet, dus schrijf jouw bedrijf of vriendenteam snel in voor 2019 en sta aan de start van de 4e editie.

Nederland op zijn mooist
Als deelnemer ren jij door het Groene Hart van Nederland! Je rent in estafettevorm een rivieren-, heuvel- en bosmarathon in de omgeving van Utrecht. Naast deze drie onvergetelijke en uitdagende marathons overnacht jij op de Run for KiKa Estafette-camping. Het bruisende hart van het weekend met interessante avondprogramma’s, DJ’s, foodtrucks en spellen voor het hele gezin!

Samen tegen kinderkanker
Jaarlijks krijgen meer dan 500 kinderen de diagnose kanker. Helaas haalt 1 op de 4 kinderen het niet. Iedere deelnemer van Run for KiKa Estafette neemt minimaal 750 euro sponsorgeld mee om bij te dragen aan een genezingspercentage van 95%. Geld waarmee KiKa belangrijke onderzoeken naar kinderkanker financiert.

Je leest hier hoe het werkt. Het wordt een sportervaring om nooit te vergeten!