Samen eten in de Wheme en Samen eten in de Molenhorst

Samen eten aan een gezellig gedekte tafel, een lekkere gezonde maaltijd, en er even uit zijn en andere mensen ontmoeten? Stichting Welzijn Brummen organiseert dit, in samenwerking met een aantal enthousiaste vrijwilligers, voor inwoners van de gemeente Brummen op donderdag 28 maart in De Wheme Hall van 17.00 uur tot ongeveer 19.00 uur. Kosten € 9,50 per persoon (exclusief drankje). Dit keer kunt u genieten van: tomatensoep, gegrilde beenham, gekookte krielaardappelen, witlofschotel, komkommersalade en vanille vla met bessensap.Wilt u graag thuis opgehaald worden, bijvoorbeeld omdat u slecht ter been bent, dan kunt u dat aan onderstaande contactpersoon doorgeven. U kunt zich aanmelden t/m donderdag 21 maart bij mevrouw Groot Boerle via telefoonnummer 0313-654205.

Samen eten in de Molenhorst

Op woensdag 27 maart a.s. is er voor bewoners van de Molenhorst en andere belangstellenden uit de gemeente Brummen weer de gelegenheid om samen te eten in de recreatiezaal van de Molenhorst van 17.00 uur tot ongeveer 19.00 uur voor

€ 9,50 p.p. (exclusief dranken). Deze maand bestaat het menu uit: tomatensoep, gegrilde beenham, gekookte krielaardappelen, witlofschotel, komkommersalade en vanillevla met bessensap.

U kunt zich opgeven door een envelop voorzien van uw naam en telefoonnummer met daarin € 9,50 uiterlijk 21 maart a.s. te deponeren in brievenbus nr. 34 van de Molenhorst. U bent van harte welkom!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Welzijn Brummen:
0575-561988.

Iedereen is van harte welkom!