Sinterklaas op bezoek bij obs de Vossestaart

Op zaterdag 1 december hebben de kinderen in Hall kunnen genieten van de intocht en een gezellig Sinterklaasfeest in Bello. Maar…. Sinterklaas en zijn Pieten hebben ook nog een bezoek gebracht aan de kinderen van obs de Vossestaart!

Op woensdagochtend 5 december werden de kinderen uit de klassen gehaald door 2 Pieten, want ze waren Sinterklaas kwijt. Eenmaal buiten aangekomen, zagen de kinderen Sinterklaas met een slaapmuts op uit de caravan komen: hij had zich verslapen! De Sint bleek al vaker overnacht te hebben in Hall, in de caravan die op het plein stond.

In het speellokaal van de school had Sinterklaas voor kinderen van groep 1 t/m 4 iets in het grote boek staan, er werd gezongen en gedanst met de Pieten. De kinderen mochten zelf een cadeautje uitzoeken in het Pietenwinkeltje.

In groep 5 t/m 8 waren de kinderen druk geweest met mooie surprises en gedichten. Ook deze groepen kregen de Sint nog even op bezoek. Aan het eind van de ochtend werden Sinterklaas en zijn Pieten uitgezwaaid door alle kinderen. We hopen dat hij ons volgend jaar weer zal bezoeken! We willen graag onze sponsor bedanken: Voskamp Hall voor het strooigoed.

Sint Vossestaart Hall - Foto; Willeke Bobbink

Sint Vossestaart Hall – Foto; Willeke Bobbink