Speciale jaarafsluiting Oecumenische Basisschool Brummen

Vorige week donderdag vierden we met z’n allen ons traditionele pleinfeest voor het eerst op ons nieuwe zonovergoten schoolplein. Alle leerlingen hadden een eigen kraampje en er waren veel activiteiten zoals o.a. het knuffelen van dieren, Rad van fortuin, eigengemaakte sieraden en vele ouders hadden voor heerlijke hapjes en drankjes gezorgd.

Het was een fantastische ochtend met een opbrengst van ruim € 1.200,00. Dit geld is volledig bestemd voor Brummen4Hope waarvan de leden ook aanwezig waren op het pleinfeest.

In deze laatste week namen we ook afscheid van directeur Gerben Meerbeek die na 10 jaar de overstap maakt naar een basisschool in Doetinchem. Zelf trakteerde hij alle leerlingen op een ritje op een pony, een heerlijke soes en een verrassende goochelshow. Na een speciale weeksluiting en een receptie met mooie woorden en foto’s hebben wij hem uitgezwaaid en kunnen we positief terugkijken op een enerverend schooljaar waarbij de verhuizing naar ons nieuwe schoolgebouw een grote rol heeft gespeeld.