Spelers voor voorstelling jouw verhaal mijn verhaal gezocht

Theatergezelschap Troep en Cultuurbedrijf RIQQ hebben hun krachten rondom het thema ouderen gebundeld. In het voorjaar werd de voorstelling Troep on Toer over de ouder wordende mens gespeeld en kwam ook het boekje Jouw Verhaal Mijn Verhaal uit. Een aantal scenes en verhalen worden nu een nieuwe theatervoorstelling. We zoeken spelers! Iets voor u?

De voorstelling met als werktitel: “Jouw verhaal, mijn verhaal, je kan me nog meer vertellen” gaat over belangrijke gebeurtenissen in het leven en hoe het vroeger ging. “Ik liep nog één keer door het lege huis. Op het behang kon je precies zien waar alles gestaan had: de klok, de secretaires, het dressoir. Nu ben ik alleen, voor het raam in mijn kamer in het bejaardentehuis. Vroeger klom ik stiekem vanuit het zolderraam de brede dakgoot in als ik een middagdutje moest doen”.

Speelt u al toneel, heeft u dat vroeger gedaan of was u dit altijd nog eens van plan? Om mee te doen met deze voorstelling is ervaring niet nodig. Als u belt met Anouk de Bruijn, 06-49771878, vertelt zij u graag meer over de inhoud van de scènes en de manier waarop er gewerkt gaat worden. De repetities starten in september en de première is eind januari.

Wilt u op een andere manier als vrijwilliger een bijdrage leveren? Ook dat is van harte welkom!
“Jouw verhaal, mijn verhaal” maakt deel uit van het seniorenproject Rimpelingen, dat mogelijk wordt gemaakt door het Oranjefonds, VSB fonds, Fonds voor Cultuurparticipatie, RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo.