‘’Sportcentrum Hippmann’’ schoolvoetbaltoernooi 2019 was weer een succes!

Woensdag 8 mei jl. vond bij Sportclub Brummen op sportpark de Hazenberg de 23e editie van het ‘’Sportcentrum Hippmann’’ schoolvoetbaltoernooi plaats. De kinderen van de basisscholen uit Brummen, Hall, Oeken, Empe en Leuvenheim hebben weer een sportieve middag vol vertier gehad.Om 13.00 uur stonden de eerste kinderen al te popelen om van start te gaan. In totaal hebben er ruim 300 kinderen deelgenomen aan het toernooi. Het was helaas niet de hele middag droog, maar de kinderen hadden er zeker niet minder plezier om. Alle teams (mix, meisjes en jongens) waren verdeel over 8 poules wat zorgde voor leuk samenspel tussen de jongens en meisjes van de verschillende basisscholen. Nadat de teams hun poulewedstrijden en de grote finales hadden gespeeld, bleek dat basisschool Het Park de grote winnaar van het toernooi was geworden.

Door de organisatie werden de bekers en de grote wisselbeker, gewonnen door Het Park 1 (groep 7/8 jongens), uitgereikt aan de aanvoerders van de teams. Het Park 1 (jongens groep 7/8) en de Oecumenische School (meisjes groep 7/8) mogen deelnemen aan de regiofinales die dit jaar gespeeld op de velden van SV Eerbeekse Boys.

De organisatie bedankte Sportcentrum Hippmann voor het mogelijk maken van het toernooi en bedankte daarna alle vrijwilligers voor hun inzet deze middag. Dit jaar werd onder leiding van de nieuwe organisatie het schoolvoetbaltoernooi georganiseerd. Dit konden zij natuurlijk niet zonder de hulp en ondersteuning van de oude organisatie bestaande uit Jacomien Eijbersen, Gerrit Kempes en Jos Broekhof. Zij werden speciaal bedankt voor alle jaren van goede organisatie van dit fantastische toernooi.

De einduitslag zag er als volgt uit:

Groep 3 & 4:
1. Oecumenische Basisschool jongens
2. Pancratiusschool Mix
3. Het Park 2 jongens

Groep 5 & 6:
1. Het Park 1 jongens
2. Het Park 2 jongens
3. Het Park mix

Groep 7 & 8 mix:
1. Expeditie 24/7 mix
2. Isingschool 2 mix
3. Pancratiusschool mix

Groep 7 & 8 jongens:
1. Het Park 1
2. Pancratiusschool
3. Oecumenische Basisschool

 Groep 7 & 8 meisjes:
1. Oecumenische Basisschool