St. Dorpsraad Brummen is op zoek naar uitbreiding van het bestuur

Wie zijn wij?

D recent opgerichte Dorpsraad is de ogen en orden van de inwoners van Brummen. Wij zijn een gezellig team van enthousiaste en betrokken dorpsbewoners. Wij overleg geregeld in huiselijke sfeer. Wij hebben een maatschappelijk karakter en dragen het dorp een warm hart toe. Als Dorpsraadslid ontmoet je veel verschillende mensen en denk je mee over de leefbaarheid in uw dorp!

Vacature bestuurslid voor Dorpsraad Brummen

De Dorpsraad Brummen is op zoek naar enthousiaste nieuwe leden i.v.m. uitbreiding van het huidige bestuur.

Wat ga je doen?
Je vertegenwoordigt de inwoners bij ontwikkelingen in het dorp. Je faciliteert de inwoners met hun vragen aangaande wegen/groen/voorzieningen/leefbaarheid/jeugd/ouderen/cultuur/scholing/verenigingen etc. richting bijvoorbeeld de Gemeente.

Wat wordt er van je verwacht?

Je hebt een luisterend oor voor de problemen en activiteiten in de buurt. Daarnaast een actieve houding en betrokkenheid bij je eigen dorp. Affiniteit met burgerparticipatie is een pre. Daarnaast vorm je samen met de andere bestuursleden een team. Je bent bij voorkeur woonachtig in het gebied van de wijk Rhienderen.

Wat is interessant aan deze uitdaging?

Voor wie het leuk vindt om mee te denken met de bewoners uit je dorp en wie een stem wil hebben in wat er gebeurt, is dit een interessante uitdaging. Je hebt belangstelling voor maatschappelijke zaken en je bent sociaal betrokken. Tezamen met een groep medebestuursleden adviseer je, gevraagd en ongevraagd, richting Gemeente en vertaal je gemeentebeleid naar de inwoners van Brummen.

Zo willen wij echt werk maken van burgerparticipatie.

Heb je interesse in de functie?
Neem contact op met ons via info@secretariaatwijkraadbrummenventraal.nl (dit is nog het oude het e-mailadres, aan een nieuwe wordt gewerkt)

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Henk Poldermans:

henkpoldermans@hotmail.com of tel 06-51186838

Foto Dorpsraad Brummen

Foto Dorpsraad Brummen