Thema ondernemersbijeenkomst op dinsdag 8 oktober: ‘Een onderneming versterken met talentvolle medewerkers’

Brummen/Eerbeek – Hoe kun je maximaal gebruik maken van iemands talenten? Een vraag die veel ondernemers zich regelmatig stellen als het gaat om hun bedrijf en de inzet van (nieuwe) medewerkers. Iemands talenten staan ook centraal bij het werk van WerkFit Brummen, sinds begin dit jaar de organisatie die inwoners ondersteunt naar passend werk. Daarom staat ‘talent’ centraal in de ondernemersbijeenkomst die op dinsdag 8 oktober door gemeente en WerkFit Brummen wordt georganiseerd. Eerbekenaar, oud-voetballer en topcoach Edward Sturing is uitgenodigd om zijn visie en ervaringen te delen als het gaat om het beste uit iemand naar boven te halen.Alle ondernemers uit de gemeente Brummen zijn om 17.00 uur van harte welkom om zich te laten inspireren. Niet alleen over het aanwenden van talent, maar ook over het werk en de eerste resultaten van WerkFit Brummen. Sinds begin dit jaar zijn al veel mensen gestart in een werkfit-traject. Dit heeft al tot veel positieve resultaten geleid. Veel mensen zijn niet meer afhankelijk van een uitkering en hebben een betaalde baan. Een aantal van hen vertelt op 8 oktober over hun persoonlijke ervaringen. WerkFit Brummen verwacht dat in de komende periode dat veel medewerkers werkfit zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Dit biedt mooie kansen voor ondernemers in onze gemeente.

Vooraf aanmelden De ondernemersbijeenkomst vindt plaats in het gebouw van WerkFit Brummen aan de Kollergang 14 in Eerbeek. Ondernemers die de uitnodiging niet hebben ontvangen zijn natuurlijk wel van harte welkom om de bijeenkomst te bezoeken. Zij kunnen zich aanmelden via mailadres ondernemen@brummen.nl. Doe dit uiterlijk 1 oktober aanstaande. Het e-mailadres is ook te gebruiken voor het stellen van vragen over de bijeenkomst.

Ondernemers in de gemeente Brummen die op 8 oktober niet in de gelegenheid zijn naar de bijeenkomst te komen, maar wel interesse hebben, kunnen contact opnemen met de accountmanagers van WerkFit Brummen. Dit zijn Bas WIllemse en Judith Curré. Zij gaan graag met ondernemers in gesprek in het gebouw van WerkFit Brummen. Maar ook vinden zij het nuttig om bij een ondernemer langs voor een kennismakingsgesprek. De contactgegevens van de accountmanagers: – Bas Willemse, tel. 06 – 821 37 126 en b.willemse@brummen.nl – Judith Curré, tel. 06 – 821 36 977 en j.curre@brummen.nl.