Thomas Verbogt & Beatrice van der Poel in Posttheater Arnhem

De literaire voorstelling ‘Montere Weemoed’ van auteur Thomas Verbogt & singer-songwriter Beatrice van der Poel is onlangs aan het programma van het Posttheater toegevoegd. Ze brengen een hartverwarmende collage van prachtige weemoedige liedjes en komische verhalen, als altijd, over tintelend verlangen, alledaagse waanzin en melancholie.

Auteur Thomas Verbogt schrijft romans, toneelstukken, columns voor o.a. De Gelderlander en verhalenbundels en werd o.a. genomineerd voor de Libris Literatuurprijs en de ECI Literatuurprijs 2016 voor zijn boek Als de Winter voorbij is. In september 2017 verscheen zijn roman Hoe Alles Moest Beginnen en een film over zijn schrijverschap.

Beatrice van der Poel is Nederlandstalig singer-songwriter en maakte diverse theaterprogramma’s en albums. Haar voorstelling Electric Lady was een ode aan Jimi Hendrix en oogstte 4 sterren recensies. Ze las luisterboeken voor waaronder de familie kroniek Judas – Astrid Holleeder en in 2015 won ze de Luisterboek Award voor de bestseller John Green – Een weeffout in onze sterren.

Samen maakten ze eerder het luisterboek Het Toeval dat Geluk heet.

De muziek is uitgebracht op het album: Montere Weemoed

Praktische informatie:

  • Datum: donderdag 15 november
  • Locatie: Posttheater, Rosendaalsestraat 27, Arnhem
  • Aanvang 20:30 uur, entree 18 euro