Tweede opname Total Music Live Sessions “Nick Plays Earring”

Afgelopen zondag 15 april 2018 was de tweede opname voor het nieuwe radioprogramma Total Music Live Sessions dat medio mei zal starten op de radio bij RTV Veluwezoom.

Op voorhand is er gekozen voor de werktitel Total Music Live Sessions omdat het programma in de toekomst live zal gaan. RTV Veluwezoom denkt met het radioprogramma Total Music Live Sessions wat in samenwerking met SC Multimedia uit Eerbeek gemaakt wordt een Podium & platform te kunnen bieden aan allerlei soorten live bands uit de wijde omtrek en wellicht daarbuiten.
Bands kunnen zich aanmelden Via tmlsessions@rtv-Veluwezoom.nl qua genre wordt er in de breedste zin van het woord gedacht en is vrijwel elke band, combo, trio, artiesten enz.. van harte welkom om te komen spelen bij Total Music Live Sessions.

Dus geef je nu op via het bovenstaand e-mal adres en wellicht zijn jullie de volgende act die komt spelen!!

Afgelopen zondag was het de beurt aan “Nick Plays Earring, een eenman formatie die onder anderen ( de naam zegt het al ) nummers van de Golden Earring Speelt in een akoestische vorm. Samen met zijn vertrouwde gitaar speelde Nick de sterren van de hemel. Binnenkort is hij dus te beluisteren op Rtv Veluwezoom. Het programma duurt een uur en word gepresenteerd door Steve van Hooydonk, en de techniek is in handen van Ben Gotink.

Hieronder de opname data van de bands, artiesten die zich al hebben aangemeld voor het programma:

21 April: Craton Scale
12 mei : Sky Line