Uitzending Nieuw Brummens Peil Nieuwjaarsreceptie gemeente Brummen

Woensdagavond 2 januari was er een extra uitzending van Nieuw Brummens Peil, live vanuit de centrale hal van het gemeentehuis in Brummen tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst voor alle inwoners, verenigingen, organisaties en bedrijven in de gemeente Brummen

Vanaf 19.30 uur was iedereen van  harte welkom in de centrale hal van het gemeentehuis aan de Engelenburgerlaan 31 in Brummen. Ook dit jaar was er weer een centraal thema voor deze bijeenkomst, namelijk het onderwerp ‘sport en bewegen’.

De presentatie van Nieuw Brummens Peil was in handen van Henk Jan de Looff en Richard Pawlot bijgestaan door de nieuwe voorzitter van RTV Veluwezoom Harry Peters.

De avond werd geopend door de burgemeester van de gemeente Brummen Alex van Hedel met een nieuwjaarstoespraak welke een sportief karakter had.

Na de dichterlijke vrijheid van Dorpsdichter EVA, Elly van Agtmaal, volgde een demonstratie van de jeugdleden van Sparta Brummen

Nieuwjaarstoespraak burgemeester Van Hedel

Na een korte pauze werd de burgemeester aan tafel uitgenodigd voor een gesprek bij Richard Pawlot en Henk Jan de Looff

Vervolgens schoven aan tafel Pouwel Inberg oud-bestuurslid van de Stichting Sportkompas, en de Eerbeekse sporthelden uit de gemeente Brummen Elis Ligtlee (Olympische goud baanwielrennen), Sam Ligtlee (goud teamsprint baanwielrennen), en de 12-jarige wereldkampioen karten in Brazilië, Robert de Haan .

De gesprekken aan tafel werden afgesloten met Hennie Beelen, fractievoorzitter GroenLinks (oud-wethouder o.a. duurzaamheid) en Eef van Ooijen (PvdA) de huidige wethouder voor duurzaamheid.

 

Aflevering Nieuw Brummens Peil 02-01-2019 – Nieuwjaarsreceptie gemeente Brummen

1e uur

2e uur

 

Nieuw Brummens Peil Vlnr Henk Jan de Looff & Richard Pawlot Foto © Annelies van Klinken

Nieuw Brummens Peil Vlnr Henk Jan de Looff & Richard Pawlot Foto © Annelies van Klinken