Veel popronde-muziek bij Donder en Bliksem

In een nieuwe uitzending van het alternatieve en regionale radioprogramma Donder en Bliksem is er veel aandacht voor de popronde die zondag 21 oktober in Zutphen neerstrijkt. Presenator Gert-Jan van Dijk spreekt met mede-organisator Hans Boersbroek van Popronde Zutphen en hij draait muziek van de Zutphense poprondeacts Nona, Boskat, Coolboxer en Luna Mae.

Gert-Jan van Dijk

Gert-Jan van Dijk

Natuurlijk hoor je in Donder en Bliksem weer veel muziek uit de regio, zoals het Kampense Want Want, The Grant East uit Diepenheim en het Arnhemse mr. Weazley. Ook is er nieuwe muziek te horen van The Editors en Daniel Lohues en muzikale klassiekers zoals The Cure en Franz Ferdinand.

Wil je bij blijven met de alternatieve muziek uit de regio maar ook wereldwijd? Luister dan Donder en Bliksem. Ben je zelf muzikant? En wil je ook jouw muziek ook laten horen aan de luisteraars van Veluwezoom FM? Stuur dan je demo-cd met biografie naar Veluwezoom FM, Donder en Bliksem, Handelstraat 45c, 6961 B Eerbeek. Ook kun je persberichten en andere informatie mailen naar
donderenbliksem@veluwezoomfm.nl.

Voor meer info: https://www.rtv-veluwezoom.nl/rtvn/radio/programmas/donder-en-bliksem/