Verkeersmaatregelen rondom Dieren i.v.m avondvierdaagse

DIEREN– Maandag 13 mei 2019 gaat in Dieren de avondvierdaagse van start.

Door de wegwerkzaamheden rondom het Kanaal is het extra druk op de Imboslaan, Geitenbergweg en Harderwijkerweg. Deze week moet het verkeer op deze en andere wegen in de omgeving in de avonduren rekening houden met langzaam rijdend en stilstaand verkeer door het oversteken van de wandelaars.Maandag zal er op de Middachterallee, net buiten De Steeg, een snelheidsbeperking van kracht zijn en zijn verkeersregelaars actief. Op dinsdag is dit op de Harderwijkerweg tussen Dieren en Laag-Soeren. Beiden situaties worden met extra verkeersborden aangegeven. Woensdag moet men extra opletten ter hoogte van de Wilhelminaweg met de Burgemeester de Bruinstraat, Zuider Parallelweg en Stationsplein.

Op donderdag vindt de intocht plaats via de Admiraal Helfrichlaan, Geitenbergweg, Lindelaan en als eindpunt het Ericaplein.

De organisatie doet er alles aan om het verkeer zo goed mogelijk te laten doorstromen en let extra op de veiligheid van de deelnemers hierbij. Zo zal het van start gaan tussen 18.00 en 19.00 uur in fasen gebeuren net als het oversteken op deze wegen.