Volop activiteiten bij TC Eerbeek

In de afgelopen weken hebben er meerdere activiteiten plaats gevonden bij de Eerbeekse tennisvereniging.

In juni vonden de jaarlijkse clubkampioenschappen voor senioren plaats. Er werd in de diverse categorieën sportief gestreden om de titel clubkampioen 2018. De finales werden op zondag gespeeld en de kampioenen gingen huiswaarts met een waardebon van Racketsport Nederland uit Apeldoorn.

Op vrijdag 6 juli 2018 vond het Klaas Vos toernooi plaats. Het werd dit jaar voor de 14e keer gehouden. Het was prachtig zonnig en warm weer. Dit jaar kon de organisatie rekenen op 72 deelnemers. Er werden wedstrijden op tijd gespeeld in diverse poules; 2 damesdubbel poules, 4 mixdubbel poules onderverdeeld in categorie 7 en 8 en 3 herendubbel poules.

Tijdens de prijsuitreiking werden de poulewinnaars bekend gemaakt en zij werden beloond met een flesje wijn. De prijswinnaars zijn geworden:

Damesdubbel                   : Marian Gammauf en Corrie van der Pol uit Eerbeek

Mix dubbel categorie 7   : Marina Alewijnse en Arie Zuidersma uit Zutphen

Mix dubbel categorie 8   : Mariëtte Bakker en Ton van Gorkom uit Dordrecht

Heren dubbel                   : Peter Beliën en Jan van Boven uit Eerbeek

Ook de jeugd heeft gestreden om de titel clubkampioen van 2018. Op zondag 8 juli waren alle jeugdleden aanwezig om tegen elkaar te spelen. Aan het eind van de dag werden de kampioenen bekend gemaakt en ontvingen zij van tennisleraar Roald de Gans een welverdiende beker.

Ook zijn er felicitaties voor het jeugdteam groen; zij werden onlangs kampioen in de voorjaarscompetitie. Aaron, Jaïro, Sven, Julian, Inti en Feline hebben 33 van de 34 wedstrijden gewonnen en hebben het kampioenschap dik verdiend.

Van 29 juli t/m 5 augustus vindt het Weltevreden Open toernooi plaats. U bent van harte welkom om te komen kijken bij dit gezellige toernooi. Het wedstrijdschema vindt u binnenkort op www.toernooi.nl.

Groepsfoto TC Eerbeek

Groepsfoto TC Eerbeek