Voorbereiding Halloween Eerbeek 2020 zijn gestart

Organisatie Halloween Eerbeek 2020 in de startblokken.

Op maandag 20 januari 2020 werd de formele aftrap gegeven voor de organisatie van Halloween Eerbeek 2020. Informeel was er achter de schermen al vanaf 31 oktober overleg geweest, maar omdat de organisatie toen nog niet geheel stond is er nog even gewacht op de officiële aftrap van het evenement.

Stichting Activate & Exposure is de organiserende partij, maar omdat het evenement erg breed is geworden hebben zij verenigingen gezocht om delen van het evenement te organiseren.
De betrokkenheid van meerdere verenigingen past helemaal binnen de gedachte van het evenement. Halloween Eerbeek is niet van iemand, maar van en voor heel Eerbeek, en daarom is het niet vreemd dat er meerdere verenigingen aan meewerken.

Een weekendprogramma in de herfstvakanties wordt als basisopzet gebruikt voor het evenement. Zo wordt het op 17 en 24 oktober weer griezelen in Ghost Town, lekker knutselen aan je skelter om mee te doen met de Scary Skelter Rally en ’s avonds genieten van de Halloweenparade.

Op de echte datum van Halloween, 31 oktober, is er de spectaculaire Halloween Ride waarbij duizenden fietsers de Halloweenroutes en -locaties aan kunnen doen.

Halloween Eerbeek wordt op 31 oktober afgesloten met een spetterende Halloween Party in sporthal De Bhoele.

Deelnemende vereniging voor de Halloween Ride is ATB club Last Gear welke als eerste vereniging op 20 januari haar formele handtekening onder de samenwerkingsovereenkomst heeft gezet.

Verder zijn gevraagd in de organisatie deel te nemen: Ondernemersvereniging OVE, carnavalsvereniging De Dwarsliggers en Scouting Tapawingo.