Vraag leerlingenvervoer aan voor 1 mei 2019

Brummen/Eerbeek – Heeft u leerlingenvervoer nodig voor het nieuwe schooljaar 2019-2020? Zorg dan dat u het online formulier op onze website vóór 1 mei heeft ingevuld. Dan kan uw aanvraag op tijd worden beoordeeld.Heeft u onverwacht toch nog een aanpassing op uw aanvraag na 1 mei? Geef dit dan ook online door voor 15 juni 2019. Plus OV kan aanpassingen die u na 15 juni doorgeeft, pas verwerken nadat het nieuwe schooljaar is begonnen. Het duurt dan ongeveer 3 weken voordat uw kind volgens een aangepast reisschema kan worden vervoerd. Tot die tijd geldt het in het begin aangevraagde vervoer.

Vraagt u leerlingenvervoer aan na 15 juni?
Team voor Elkaar Leerlingenvervoer behandelt uw aanvraag zo snel mogelijk. Maar door de drukte van de start van het nieuwe schooljaar heeft PlusOV een wachttijd van 3 weken. Na oktober 2019 is dit een kortere periode van 5 werkdagen.

Belangrijk om te weten
U kunt het hele jaar door leerlingenvervoer aanvragen. Maar houdt u wel rekening met de genoemde wachttijden. U bent als ouder verantwoordelijk voor het schoolbezoek van uw kind. Ook als u in afwachting bent van een goedkeuring voor leerlingenvervoer. Of als er een wachttijd is. In de tussentijd zult u zelf een tijdelijke oplossing moeten verzinnen om uw kind naar school te brengen. Hiervoor ontvangt u geen vergoeding.

Meer informatie
Kijk op onze website www.brummen.nl. Daar leest u onder andere ook welke formulieren u in moeten leveren bij de online-aanvraag. Wij raden u aan deze formulieren ruim op tijd bij eventueel een arts of de school aan te vragen. Op onze site vindt u ook een link naar het online aanvraagsysteem.