Vrouwenkoor Phoenix 35 jaar (herhaald bericht van 27 maart )

Dit jaar bestaat Vrouwenkoor Phoenix 35 jaar. Omdat daar natuurlijk een jubileumconcert bij hoort, geven de 55 Phoenix-vrouwen op zaterdag 21 april in de Oude- of Pancratiuskerk in Brummen een spetterend concert met als thema De Vrienden van Phoenix Live!’

Het programma is heel divers, oftewel: voor elk wat wils. Er worden liederen gezongen van oude vrienden als Mozart met Stay with me till the morning en Schubert met Ständchen, maar ook één van onze nieuwe vriendin Adèle, met You make me feel my love. Liederen over vriendschap staan op het programma, zoals You have got a friend, Amigos para siempre, maar ook een gezellige Ierse meezinger over zeevruchten.

De leiding van het concert is in handen van dirigent Klaas van der Hoeven. Voor de muzikale begeleiding zorgen onze bevriende muzikanten Ingrid de Vries (piano), Tonny Wesselink (accordeon), Ben Oldebeuving (gitaar) en Edwin Jansen (drums). De bekende sopraan Anke ter Riet zingt de solopartijen.

Deze avond is er een loterij waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Tijdens de pauze worden deze loten à € 1,00 verkocht. Wij bevelen deze verloting van harte bij u aan.

Om het geheel een extra spannend tintje te geven wordt u getrakteerd op een muzikale verrassing.

Het concert begint om 20.00 uur, maar vanaf 19.30 uur is de kerk open. De toegang voor dit concert is € 7,50, kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen. Hierbij krijgt u één gratis consumptie en uiteraard het programmaboekje.

U kunt toegangskaarten kopen bij drogisterij Troost in de Ambachtstraat 4A te Brummen, bij de leden van Phoenix en ’s avonds bij de kerk.

U bent van harte welkom op dit schitterende Jubileumconcert van Vrouwenkoor PHOENIX.

www.vrouwenkoorphoenix.nl

Vrouwenkoor Phoenix Foto; Rien Oosterveen

Vrouwenkoor Phoenix Foto; Rien Oosterveen