Weggeefwinkel 4Noppes in Dieren 16 september extra lang open

4Noppes Weggeefwinkel Dieren e.o. doet mee met een kraam aan de Stenfertmarkt in haar wijk en is daarom zaterdag 16 september (extra lang) open van 10 tot 16 uur. Normaal is de weggeefwinkel geopend op zaterdagen van 10 tot 13 uur, maar tijdens de Stenfertmarkt kan men ook ’s middags van 14 tot 16 uur spullen komen uitzoeken in de weggeefwinkel aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 47 in Dieren of een rondleiding krijgen. Spullen die geheel gratis mogen worden meegenomen, want 4Noppes is nog steeds een winkel zonder kassa. Inname/brengen van artikelen is dan echter alleen van 10 tot 13 uur mogelijk.

Iédereen is welkom in de winkel om gratis spullen uit te zoeken en te komen brengen. Met als bonus een goede dosis gezelligheid, elkaar ontmoeten, inspirerende gesprekken en wellicht samen mooie ideeën ontplooien en uitvoeren. Voor koffie en thee of toiletbezoek verwijzen we – vanwege het grote aantal verwachte bezoekers van de markt – naar Pand 31 en verdere horeca voorzieningen op de Stenfertmarkt.

Voor de inbreng van spullen verzoeken wij alleen spullen te brengen die schoon, heel, compleet, legaal, werkend en veilig zijn. Graag geen cassette/videobanden of gekopieerde CD’s/DVD’s. Er is helaas bij 4Noppes onvoldoende plek voor grote spullen zoals meubels e.d. Wel kan er op het prikbord met vraag en aanbod een briefje worden opgehangen.

4Noppes is tegenwoordig bereikbaar op tel. 06-44881557. Dit is een nieuw telefoonnummer.

Per e-mail zijn we te bereiken op info@4noppes.nl  en website: www.4noppes.nl .