Wild op Veluwezoom op 16 juni

Ga op zondagavond 16 juni van 19.30 – 22.00 uur met de gids mee op een avondwandeling door Nationaal Park Veluwezoom en ontdek welk dier zijn sporen waar achterlaat. Kosten voor deelname voor volwassenen zijn: € 7,00 voor leden van Natuurmonumenten en € 10,00 voor niet-leden.Dit is een activiteit voor volwassenen. Er is ook een OERRR speuren naar Wild voor gezinnen met kinderen vanaf 7 jaar! Aanmelden doe je via de website van Natuurmonumenten.

 Veel grote dieren op Veluwezoom
In Nationaal Park Veluwezoom leven veel grote zoogdieren. Ooit een wild zwijn, edelhert, ree, das of vos in het wild gezien? De gids weet de beste plekjes om ze tegen te komen. Wie weet hebben we geluk en zien we één van deze dieren in het echt. We speuren ook naar diersporen, die zijn sowieso te vinden.

Diersporen
Altijd al meer willen weten over diersporen? Dieren laten diverse soorten sporen achter, zoals pootafdrukken, haren, keutels, mestputjes, looppaadjes, holen, ligplekken en vraatsporen. Door goed te speuren ontdek je zelf welk dier waar zijn sporen heeft achtergelaten. En hiermee hoe de verschillende dieren zich gedragen. Misschien zie je een bijzonder dierspoor wel voordat onze gids het ziet! Nieuwsgierig geworden? Ga mee met de gids. Hij kent de mooie plekken en weet waar de verschillende diersporen in het bos te vinden zijn.

Wie, waar en wanneer?
Voor wie: Voor volwassenen
Datum: Zondag 16 juni 2019
Tijdstip: Van 19.30 – 22.00 uur
Waar: Vanaf Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden
Aanmelden via: www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom

Foto: Natuurmonumenten