Winterwandeling over de Loenermark

In de winter staat alles ‘op een laag pitje’. Boomknoppen ontwikkelen zich langzaam. Dieren doen het rustig aan of houden een winterslaap om zo weinig mogelijk energie te verspillen. Juist in de winter kan de natuur op zijn mooist zijn. De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen neemt u op dinsdag 13 februari mee over de Loenermark om te genieten.

Start: 14.00 uur op de parkeerplaats ‘Het Dichte Gat’ aan de Groenendaalseweg te Loenen (Gld).. Duur: ca. 2 uur. € 5,00 p.p., kinderen t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Betaling: contant op locatie (geen pin aanwezig, graag gepast betalen). Reserveren niet nodig.
Informatie:www.glk.nl/evenementen of Hans Keppel en Nel Schütz, tel. 06 – 15 363 228.

Routebeschrijving
A50 Arnhem-Apeldoorn. Afslag 23 Loenen-Eerbeek-Beekbergen. Loenen aanhouden. In Loenen voor Hotel-Restaurant De Loenermark rechtsaf de Groenendaalseweg op. Deze weg ca. 1,6 km afrijden tot aan de parkeerplaats ‘Het dichte Gat’ aan uw linkerhand. Vanuit Apeldoorn gaat u via de Arnhemseweg richting Woeste Hoeve (rechter tunnelbuis van wildviaduct Woeste Hoeve, parallel aan de A-50) met de bocht mee naar links, de Groenendaalse weg. Even vóór het Ereveld Loenen is rechts de parkeerplaats.

Loenermark-winterse sferen - foto Rob van 't Zelfde

Loenermark-winterse sferen – foto Rob van ’t Zelfde