Zes jubilarissen gehuldigd bij Vrouwenkoor Phoenix

Vrouwenkoor Phoenix uit Brummen is het grootste vrouwenkoor uit de regio. Het koor bestaat al 35 jaar en prijst zich gelukkig met veel ervaren zangeressen. Dat blijkt wel weer uit het aantal jubilarissen dat het koor dit jaar mocht huldigen.

Vier leden zingen al 25 jaar bij het koor: Loes Donderwinkel, Ina Ruiter, Alie Willemsen en Joke Wesselink. Deze vrouwen ontvingen een mooie salamander-speld. Voorzitter Herma: “De salamander staat symbool voor welzijn, wederopstanding, loslaten en gezondheid.” Twee vrouwen zijn 12,5 jaar lid van het koor; Lia Schäfer en Tine van Gulick, zij ontvingen een speld met een strikje. “​Op deze wijze wil ik jullie strikken om nog vele jaren lid te blijven van Phoenix“.

Nieuwe aanwas

Gelukkig kan het koor melden dat, naast de vaste, ervaren groep vrouwen, de nieuwe aanwas ook goed doorloopt. Vorig jaar startten er maar liefst vier nieuwe leden. Wil je ook zingen bij een vrouwenkoor met een breed repertoire, zowel modern als klassiek? Ervaring is niet nodig, liefde voor zingen wel. Meer info: www.vrouwenkoorphoenix.nl. Het 35-jarige koor houdt zaterdag 21 april een feestelijk jubileumconcert ‘Vrienden van Phoenix live’.

Vrouwenkoor Phoenix Foto; Rien Oosterveen

Vrouwenkoor Phoenix Foto; Rien Oosterveen