Zondag 17 september Open Manegedag bij Stal te Bokkel

Op zondag 17 september as. organiseert Stal te Bokkel een Open Manegedag voor het hele gezin in Eerbeek. De open dag is van 11:00 tot 15.30 uur en gratis toegankelijk voor iedereen die wil kennismaken met de wereld van paarden en pony’s.

De Open Dag is een mooie gelegenheid om de ongedwongen sfeer te komen proeven bij Stal te Bokkel.  Op het programma staat onder meer: pony’s borstelen, ponyritjes, vele demonstraties met o.a. dressuur- en springlessen, carrousel, een rondleiding, schminken en hoefijzerwerpen. Lisanne der Nederlanden, internationaal dressuuramazone en ooit begonnen bij Stal Te Bokkel geeft een dressuur-clinic. De familie Te Bokkel en gecertificeerde instructeurs zijn aanwezig om toelichting te geven over het bedrijf, de lessen en de mogelijkheden om op een leuke en veilige manier te leren paardrijden.

De manege van Stal Te Bokkel ligt aan de rand van de bossen tussen Eerbeek en Laag-Soeren op Soerensezand Zuid 5 in Eerbeek.

Nationale Sportweek
De Open Mangedagen maken deel uit van de Nationale Sportweek, een initiatief van NOC*NSF om sporten en bewegen te promoten. Tijdens deze week openen honderden sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren en verzorgen ze sportclinics, -toernooien en –demonstraties