Zonnebloem Picknick in `de Brummense Overtuin`

De Zonnebloem afdeling Brummen heeft wegens groot succes op 31 juli voor de tweede keer deze zomer een picknick georganiseerd voor haar gasten met een fysieke beperking.
Het lijkt wel of de Zonnebloem een engeltje boven haar hoofd heeft want het weer was deze dag nog mooier dan de vorige picknick op 3 juli. Zonnig maar niet te warm! 29 gasten en 10 vrijwilligers ontmoetten elkaar om 11 uur in de besloten achtertuin.
Vanaf 9 uur was er al veel voorbereidend werk ter plekke verricht. Alle koude salades waren met grote zorg door de Zonnebloem vrijwilligers bereid .De overdekte veranda , een schaduwrijk prieel alsmede 2 partytenten boden voldoende zitruimte aan het grote gezelschap.
De dag startte met koffie met een lekkernij , gevolgd door 3 soorten salades. Vervolgens waren er heerlijk belegde broodjes. Om al dat lekker te laten zakken werd er een wandeling door de mooie tuin gemaakt waarbij de vrijwilligers assisteerden met rolstoelen of rollators. Daarna was het tijd voor het toetje, een heerlijke vruchtensalade. Iedereen was het er over eens dat deze Zonnebloempicknick het hoogtepunt van de zomer was .
De Zonnebloem afdeling Brummen kan weer terugkijken op een geslaagd uitje voor haar gasten!