Zwem4daagse in Brummen!

Brummen- Van 14 augustus t/m 18 augustus organiseert Rhienderoord Zwem & Sport Plezier voor de tweede keer de Zwem4daagse!
Nederland is een echt waterland, we leren zwemmen voor onze veiligheid in en om het water. Voor kinderen is het belangrijk om ook na het behalen van het zwemdiploma vaak te zwemmen en de aangeleerde vaardigheden te oefenen. Plezier en veiligheid gaan prima samen. Daarom organiseren we ook dit jaar weer de zwem4daagse. Het is een sportieve activiteit om samen met vriendjes, familie of klasgenoten aan mee te doen. Zwemmen en bewegen in het water is ook nog eens leuk en super gezond.
Tijdens de Zwem4daagse zwemmen de deelnemers 4 dagen een afstand van 250m, 500m of 1.000m per dag. Als beloning voor hun prestatie krijgt iedereen op de laatste dag een medaille. Er kan gekozen worden om een dag rust te nemen, aangezien het evenement 5 dagen duurt. Naast het zwemmen zijn er ook allerlei leuke activiteiten. Een luchtkussen van Partyverhuur Brummen, s.v. de Spreng en de duikschool DIVERS zullen deze week een avond aanwezig zijn. Daarnaast is het donderdags, dolle donderdag! Verkleedzwemmen, het kan niet gek genoeg. Op vrijdags sluiten we af met een disco en gaan we een uurtje langer door met speelmaterialen.
Meedoen?
Op www.rhienderoord.nl vindt u de link voor het inschrijven. Er wordt dagelijks gezwommen van 17.30 tot 19.30 uur. De kosten voor deelname bedragen €8,00 per persoon, dit is 5 dagen zwemmen en inclusief medaille!
Vragen?
Kijk voor informatie op www.rhienderoord.nl, op onze Facebook en Instagram pagina. Of mail naar mindy@rhienderoord.nl