ZZ Top Covertijd bij de Vroolijke Frans

Onder de titel ‘Covertijd bij de Vroolijkheid’ is er in de De Vroolijke Frans in Broek/Brummen op donderdag 3 oktober alle aandacht voor de Amerikaanse band ZZ Top. De entree is € 5,- en de avond start om 21.00 uur. Als je bij ons dineert deze avond is de entree gratis.Onder de slogan ‘Covertijd in de Vroolijkheid’ zal per avond een wisselende groep muzikanten covers vertolken van helden uit de popgeschiedenis. Een gelegenheidsformatie zal de grootste hits spelen van deze Southernrockband uit Houston: ZZ Top.

De band voor deze covertijd editie bestaat uit; Mike Donkers (gitaar/zang) Harm van Essen (gitaar/zang) Henk Poorterman (bas) en Len Harmsen (drums0. De muzikanten van deze coverband komen uit verschillende bands en het belooft weer een heel bijzondere avond te worden in het cultuurcentrum van Broek.

Bij het covertijdprogramma staat op 7 november De Dijk centraal. Meer informatie over het cultuurprogramma van de Vroolijke Frans kun je vinden op www.devroolijkefrans.nl of bellen naar 0575-561719